-22%

Bingkai Ayat Suci | Frame Khat Ayat Suci

Regular price RM147.00 MYR
Sale price RM188.81 MYR

Estimate delivery times: 2-4 days (West Malaysia), 3-7 days (East Malaysia).

Bingkai Ayat Suci | Frame Khat Ayat Suci
Bingkai Ayat Suci | Frame Khat Ayat Suci
Regular price RM147.00 MYR
Sale price RM188.81 MYR

Description



Customer Reviews

Based on 13 reviews
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
a
amylea116
Memang cantik, kemas je ukirannyer

Maaf takda gmbr, cuma nak cakap overall item tidak mengecewakan anda🥰

z
zzanis55
Ringan,kemas

size ni mmg dh sgt sesuai hias pada dinding. design cantik, ada yg jual lebih murah tpi actually nama Allah dan Muhammad tu tak cun macam kedai ni. yg mcmni lebih cantik dan nampak exclusive.. packaging sgt selamat.

t
tqah1509
Kuality kukuh

sangat2 berkuality dan cantik,kemasan yg begitu paduuu... terima kasih🥰

a
amirah2867

Jenis akrilik, cantik..penghantaran pun laju..tk sempat lagi nk gantung lagi 😁

m
my_saleh

Fast delivery..barang sampai dalam keadaan baik😍

People Also Bought